La súper àvia / La súper abuela

La Manoli és l'àvia de ni més ni menys que 10 néts d'entre 1 i 13 anys.
Cada any els fa un calendari d'advent. No el compra fet, no; el fa ella! 10 calendaris d'advent vol dir 240 "regalets". Cada any diu que serà l'últim que ho fa perquè li dóna molta feina però quan les mares li expliquen lo ràpid i contents que es lleven els nens durant aquells dies per anar a veure quin regal els espera o quan al novembre ja comencen a demanar-li, s'oblida de la feinada i, s'hi posa de nou!
Aquest any ha decidit que 10 dels regals siguin galetes decorades, algunes d'elles de temàtica nadalenca. Aquí podeu veure el resultat: 100 galetes!!!

galletas decoradas, galetes decorades, galetes decorades de nadal, galletas decorades de nadal, calendari d'advent, calendario de adviento


Manoli es la abuela, ni más ni menos que de 10 nietos de entre 1 y 13 años.
Cada año les hace un calendario de adviento. No lo compra hecho, no; ¡lo hace ella! 10 calendarios de adviento significa 240 "regalitos". Cada año dice que será el último que lo hace porqué le da mucho trabajo pero cuando las mamás le cuentan lo rápido y contentos que se levantan los niños cada mañana durante esos días para ver que regalo les espera o cuando en noviembre ya comienzan a pedírselo, se olvida de todo el lío y ¡se vuelve a poner manos a la obra!
Este año decidió que 10 de los regalos fuesen galletas decoradas, algunas de ellas de temática navideña.. Aquí podéis ver el resultado: ¡¡¡100 galletas!!!

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Blogging tips
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...