Galetes Monster High... que vella em sento! / Galletas Monster High... ¡qué vieja me siento!

galletas decoradas de monster high, galetes decorades de monster high, galletas decoradas de calavera de monster high, galetes decorades de calaveres de monster high, calavera monster high, galletas decoradas calavera, galetes decorades calavera, galletas decoradas cumpleaños infantil, galetes decorades aniversaris infantils, galetes decorades cumpleanys infantils, fiesta infantil niña, festa infantil nena, dulces para fiestas infantiles, dolços per festes infantils

El cap de semana passat la Noa va fer 7 anys i, per regalar als amics que van anar a la seva festa, va voler unes galetes dels dibuixos que tornen boges a les nenes d'aquesta edat: les Monster High! Quan vaig fer les galetes del Bob Esponja per primera vegada vaig dir que el trobava horrorós; no és el cas de les Monster High. Gràficament trobo que están prou bé però un institut ple de monstres amb un logo que és una calavera? Per a nenes de 6, 7, 8 anys? No m'imagino als meus pares deixant-me veure uns dibuixos de zombies i dràcules... Nosaltres que dinavem veient Heidi, Jacky y Nuca i David, el gnomo! Quanta innocència i que vella em sento!
Bé, l'important ara és que a la Noa les galetes li van encantar i això és del que es tracta!!!
........................................................ 
El pasado fin de semana Noa cumplió 7 años y, para regalar a los amigos que fueron a su fiesta, quiso unas galletas de los dibujos que vuelven locas a las niñas de esta edad: ¡las Monster High!
Cuando hice las galletas de Bob Esponja por primera vez dije que lo encontraba horroroso; no es el caso de las Monster High. Gráficamente encuentro que están bastante bien pero ¿un instituto lleno de monstruos con un logo que es una calavera? ¿Para niñas de 6, 7, 8 años? No me imagino a mis padres dejándome ver unos dibujos de zombies y dráculas... ¡Nosotros que comíamos viendo Heidi, Jacky y Nuca y David, el gnomo! ¡Cuanta inocencia y que vieja me siento!
Bueno lo importante ahora es que a Noa las galletas le encantaron y ¡¡¡esto es de lo que se trata!!!

2 comentarios :

  1. Realmente sorprende que a los niños les guste tanto esta estetica...

    ResponderEliminar
  2. T'han quedar super mones. A les meves nebodes els encantarien. Curiosament tinc unaltre neboda que te el sentit comu de preferir els personatges de dibuixos "normals" sense deixar-se influir per modes. :-)

    ResponderEliminar

Blogging tips
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...