Han vingut els reis! / ¡Han venido los reyes!

Aquesta nit els reis mags han passat per casa i han deixat un regalet per l'Ada i la Rita, les filles "grans" (tres anys i mig una i gairebé quatre l'altra) de les meves cosines. Es tracta d'un pack de 8 galetes de diferents formes amb una capa de glaça blanca i un capseta de rotuladors de tinta comestible per a que elles les pintin.
Com que a les dues els agraden molt les galetes decorades, sobretot les meves és clar ;) els reis van pensar que aquest seria un regal ideal i han encertat de ple! Això si, els han deixat una carta en la que els han fet prometre que només pintaran galetes amb aquests rotuladors, mai amb la resta que tenen a casa.

Si voleu fer aquest regal, podeu encarregar només les galetes o el pack sencer amb els rotuladors. Segur que als petits de la casa els encantarà!


galetes decorades, galletas decoradas, galetes decorades infantils, galletas decoradas infantiles, rotuladors comestibles, rotuladores comestibles, rotuladors de tinta comestible, rotuladores de tinta comestible, galletas decoradas para regalar, galetes decorades per regalar, galetes decorades per aniversaris infantils, galetes decorades per cumpleanys infantils, galletas decoradas para cumpleaños infantiles, galetes per pintar, galletas para pintar, rotuladors de tinta comestible, rotuladores de tinta comestible

Esta noche los reyes magos han pasado por casa i han dejado un regalito para Ada y Rita, las hijas "mayores" (tres años y medio una y casi cuatro la otra) de mis primas. Se trata de un pack de 8 galletas de distintas formas con una capa de glasa blanca y una cajita de rotuladores de tinta comestible para que ellas mismas las pinten.
Como a las dos les gustan mucho las galletas decoradas, sobretodo las mías claro ;) los reyes pensaron que este sería un regalo ideal y ¡han acertado de pleno! Eso sí, les han dejado una carta en la que les han hecho prometer que sólo pintarán galletas con estos rotuladores, nunca con los otros que tienen en casa.

Si queréis hacer este regalo, podéis encargar sólo las galletas o el pack entero con los rotuladores. ¡Seguro que a los pequeños de casa les encantará!

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Blogging tips
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...