S'acosta Sant Jordi / Se acerca Sant Jordi

galetes decorades rosa, galletas decoradas rosa, galetes per sant jordi, galletas para sant jordi, galletas decoradas flor, galetes decorades florSi, si, arriba Sant Jordi; per mi (com per a molts catalans) el dia més bonic de l’any. Tot ple de roses, llibres i senyeres i la discussió de cada any: per què Sant Jordi és festiu? per què no canviem la diada per Sant Jordi? Sigui com sigui, festiu o no, els carrers s’omplen de gent somrient com si, per un dia, no existissin  més problemes que el de trobar el llibre que saps que a la teva parella li encantarà. Visca Sant Jordi!!!
........................................................
Si, si, se acerca Sant Jordi; para mi (como para muchos catalanes) el día más bonito del año. Todo lleno de rosas, libros y “senyeres” y la discusión de cada año: ¿por qué Sant Jordi no es festivo? ¿Por qué no cambiamos la Diada por Sant Jordi? Sea como fuere, festivo o no,  las calles se llenan de gente sonriente como si, por un día, no existiera más problema que el de encontrar el libro que sabes que a tu pareja le encantará.
Si no lo habéis vivido nunca os recomiendo que, una vez en la vida, visitéis Catalunya el 23 de abril, ¡os encantará! Visca Sant Jordi!!!
galetes decorades rosa, galletas decoradas rosa, galetes per sant jordi, galletas para sant jordi, galletas decoradas flor, galetes decorades flor


No hay comentarios :

Publicar un comentario

Blogging tips
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...