Si l’addicció a la xocolata és hereditària, la culpable és la meva àvia. Fins i tot ara, que és molt gran i menja molt poquet, mai diu que no a un bombó!
Quan era petita, a l’agost, sempre passava uns dies amb els meus avis a un apartament que agafaven a Sant Feliu de Guíxols. Un dia vaig convèncer la meva àvia de que em comprés Nocilla (recordeu quan només existia la Nocilla? Quan la Nutella només la podies comprar a l’estranger?). Aquella mateixa tarda em va fer dues llesques per berenar però, l’endemà a matí, quan li vaig demanar més per esmorzar, em va haver de confessar que ja no en quedava; que a la nit la va tastar i va acabar menjant-se tot e got! I així he sortit jo, que he d’evitar comprar Nutella o Nocilla perquè tal com entra a casa desapareix!
Però aquesta vegada tenia
excusa: havia de fer uns cupcakes per una festa infantil i què millor que de Nutella.
Els havia fet fa temps i havien quedat boníssims i, aquesta vegada, per
afegir-li color, vaig optar per posar-hi m&m’s tant en la massa com per
sobre el frosting. Modèstia a part: he
aconseguit el millor cupcake del món. És impressionant i ja s’ha convertit en el
meu preferit. Proveu-lo i ja em direu!
-
125 grs. de mantega a temperatura ambient
- 200 grs. de sucre
- 4 ous M
- 150 grs. de farina
- 25 grs. de maicena
- 2 culleradetes de llevat
- 120 ml (grs.) de llet
- 1/8 culleradeta de crémor tàrtar (opcional)
- Un pessic de sal
- 4 cullerades soperes de Nutella (o Nocilla)
- m&m’s
-
140 grs. de clares (no cal que siguin pasteuritzades perquè les escalfarem)
- 200 grs. de sucre blanc
- 400 grs. de mantega a temperatura ambient
- 5 cullerades soperes de Nutella (ó 6 ó 7 ó les que vulgueu)