Ei guapa! El tema és que com que no porta llevat ni res de greix, fins que es refreda té una estructura molt fràgil; l'únic que el fa créixer és la clara d'ou. Si el deixessis refredar cap per amunt s'enfonsaria. En canvi, cap per avall, com que està "enganxat" al motllo, conserva l'alçada. Lo de la reixeta és perquè circuli l'aire i surti el calor. Els motllos d'angel food tenen unes potetes per posar-los cap per avall i no cal reixeta però, amb els normals has de posa-hi alguna cosa per a que quedi aixecat. M'alegro que t'hagi agradat i que vagi molt bé els sopar! Petons a tu i a la family!!!!!! Laia
Hola Laia!
ResponderEliminaraquesta nit tenim un sopar i he fet l'angel food acompanyat de curd de pinya! molt fàcil de fer i el que he provat fins al moment...boníssim!!
tinc curiositat de saber perquè s'ha de deixar reposar en una reixa boca abaix l'angel food..m'ho pots explicar?
gràcies per les receptes!!
Inés Riva
Ei guapa!
EliminarEl tema és que com que no porta llevat ni res de greix, fins que es refreda té una estructura molt fràgil; l'únic que el fa créixer és la clara d'ou. Si el deixessis refredar cap per amunt s'enfonsaria. En canvi, cap per avall, com que està "enganxat" al motllo, conserva l'alçada.
Lo de la reixeta és perquè circuli l'aire i surti el calor. Els motllos d'angel food tenen unes potetes per posar-los cap per avall i no cal reixeta però, amb els normals has de posa-hi alguna cosa per a que quedi aixecat.
M'alegro que t'hagi agradat i que vagi molt bé els sopar!
Petons a tu i a la family!!!!!!
Laia